logo www.emn.ee  
         
   

 

Meeldetuletus: osale EMN Eesti konverentsil "Kodakondsus ja ränne - täna ja homme"!

27. oktoobril toimuval EMN Eesti konverentsil "Kodakondsus ja ränne - täna ja homme" on fookuses EL liikmesriikide kodakondsuspoliitika valikud. Tutvustatakse nii üleeuroopalisi arenguid kui ka näiteid Soomest, Iirimaalt, Ühendkuningriigist ja Eestist. Konverentsi teises pooles esitletakse vastvalminud iga-aastast Eesti rände- ja kodakondsuspoliitika raportit. 

KONVERENTSI INFO JA REGISTREERIMINE »

   
   

Pilguheit uude rändepakti 

Euroopa Komisjon avaldas septembris uue rände- ja varjupaigapoliitika uuendusi puudutava ettepaneku, mida on nimetatud ka „uueks rändepaktiks“. Pikkade läbirääkimiste tulemusel sündinud pakti eesmärk on ühelt poolt luua Euroopa Liidu (EL) ülene raamistik rände paremaks haldamiseks ning teisalt tuua liikmesriigid sisserände- ja varjupaigaküsimustes ühise laua taha.

LOE EDASI »

Foto: Pixabay

   
   

COVID-19 pandeemia muudab sisserändajate elu ELi ja OECD liikmesriikides keerulisemaks

Kuigi COVID-19 viirusest tingitud kriis on avaldanud suurt mõju kogu ühiskonna ning majanduse toimimisele kõikjal maailmas, on ilmnenud märke, et haavatavad kogukonnad, sh kolmandate riikide kodanikud on pandeemiast eriti palju mõjutatud.

LOE EDASI »

Foto: Pixaba

   
   

Foto: European Commission

EMNi värskeimad väljaanded

     
   

Järelvaadatavad ning tulevased rändeüritused

  • 27. oktoobril toimuvale EMN Eesti konverentsile "Kodakondsus ja ränne - täna ja homme" saab registreeruda siin.
  • 28. oktoobril toimuvale Saksamaa eesistumise programmi raames toimuvale EMN Saksamaa konverentsile “Towards effective asylum and migration management – Innovative approaches and implementation in practice” saab registreeruda siin.
  • 5. novembril toimuvale veebiümarlauale ""EU labour migration policy: time to move from a skill-based to a sector-based framework?" saab registreeruda siin.
  • EMNi ja OECD veebiseminar "COVID-19 mõjud välistudengitele ELi ja OECD liikmesriikides" on järelvaadatav siin. Uuri ka seminari materjale.
           
    Antud uudiskirjas tutvustame olulisi teemasid rändevaldkonnas, toetudes suuresti oma üleeuroopalise võrgustiku kogutud usaldusväärsetele andmetele.

Jagage uudiskirja ja selle tellimise võimalust kolleegidega!

Jälgige EMNi ka Twitteris: https://twitter.com/EMNMigration
         
           
  © 2020 Euroopa rändevõrgustiku Eesti kontaktpunkt
Kase 61, 12012 Tallinn | emn@sisekaitse.ee

linkedin
eu logod
       
Kui sa ei soovi enam uudiskirja saada, kliki siia
Kui sa näed seda kirja moonutatult, kliki siia